Level
niemandos napsal(a):Nepochopil jsi, že si Cali dělá prdel :)
Prdel si nedělám, nejde mě vybrat ani ta nejdražší letenka. Možná kombinace španělské ip adresy a realizovaných nákupů:-)
Mně to ze španělské IP taky opakovaně nešlo, naštěstí jsem ještě neukončil předchozí session, takže jsem další nákup provedl v rámci stejné stránky. Jen jsem musel postupovat od začátku přes homepage.
cali napsal(a):Prdel si nedělám, nejde mě vybrat ani ta nejdražší letenka. Možná kombinace španělské ip adresy a realizovaných nákupů:-)
Tak oproti Katce, která nakupovala pro celé příbuzenstvo jsi ještě břídil, takže to bylo způsobeno spíš tou španělskou IP adresou :)
Mně to včera v anglické mutaci vůbec nešlo, přepnul jsem na Русский язык , a v tu ránu to jelo jako po másle ;-)
niemandos napsal(a):Tak oproti Katce, která nakupovala pro celé příbuzenstvo jsi ještě břídil, takže to bylo způsobeno spíš tou španělskou IP adresou :)
Tak tak, ja mám 12 kusov na Sardíniu a 10 do Paríža a úplne bez problémov :)
No celé príbuzenstvo to ešte nie je, niektorí nemôžu letieť a niektorí si idú dokúpiť letenky už sa normálne ceny. Každopádne je to prvý raz, čo sa mi podarilo dostať akciové letenky aspoň pre väčšinu ;)
A teda už som dostala nejakú ponuku tu do správy či ich nechcem predať, ale fakt nechcem.
Centové letenky jsem platil nejdřív kartou od Air Bank a pak od TransferWise a teď jsem si v přehledu plateb na účtech všiml, že byly platby zamítnuty, u Air Bank už ji ani nemůžu najít. Přitom mi vždy přišla notifikace o úspěšné platbě a v emailech od Vuelingu je vždy rezervace uvedena jako potvrzená. Na webu mám letenky v rezervacích taky potvrzené. Někdo stejný problém?
Ja mam bez problemu v historii transakci jako zauctovane polozky.
Pokud byla transakce v blokacich a z nejakeho duvodu se nezauctovala overi v bance minimalne na karetnim oddeleni - vidi tam leckdy zazraky. Tedy i duvod, proc platba nebyla provedena.
Ověřil jsem u ČS a v historii transakcí nic není. Ani v nezaúčtovaných transakcích. Jen jsou u Levelu v Manage My Booking jako confirmed. Podle nočního hovoru na infolince ČS platba korektně proběhla, ale zůstala viset v nezaúčtovaných transakcích a obchodník (Vueling) si ji k sobě už nestáhl a propadla tak blokace... V každém případě si od nich nechávám poslat písemné vyjádření. To bude ještě zajímavá letenka :-D
Ve zkratce: Platby nebyly zamítnuty, ale Vueling si je nestrhlo z karty.
Mám stejné info od Air Bank i TransferWise, platby prošly v pořádku, ale následně byly odmítnuty prodejcem. Jen jedna mi tam zůstala jako úspěšná. BTW, vidíš ty rezervace přímo na webu Levelu? Já jen na Vuelingu, Level mi je nenajde.
Ta webová stránka Levelu víc nefunguje, než funguje. Pro lety z Vídně bere z technických důvodů na stránku Vuelingu. Pro lety z Barcelony na stránku Iberie, tak bych tomu, že rezervace není nalezená na webu Levelu zatím nevěnoval pozornost. Až v momentě, kdy jedna rezervace z Vídně (ta stržená) bude na jeho webu a ta, kterou si Level nestrhl ne.
On tu akci na letenky za 1 cent asi vymyslel nějaký génius. a) Začal ji po půlnoci v noci a myslel si, že v osm ráno, když rozešlou newsletter ještě budou nějaké letenky. b) Cena 0,02 € za zpáteční letenky je příliš nízká pro Paypal i dost nízká pro karty. Poplatky karetní společnosti jsou na 99% vyšší než cena letenky. Proto např. některé obchody nechtějí brát platby kartou pod 100 Kč. Takže si to možná proto nestáhli.
Ja som spravila postupne viac rezervácií. Tie čo boli spiatočné pre 2 a viac ľudí strhlo, tie čo iba pre 1 človeka nestrhlo. Asi sa rozhodli platby do nejakých 3 centov ani nestŕhať, lebo na tom ešte prerobia. Každopádne by som sa tým nejako nestresovala. :)
Mohl by někdo odsud ještě prověřit svou rezervaci z Vídně, která se mu strhla, jestli ji najde na https://www.flylevel.com ?
Vím, jak prskal Uber, když jsem se v Kyjevě ukliknul a řidiči omylem dal dýško 0,05 UAH místo 5 UAH. Karta to nevzala.
Michal napsal(a):Vím, jak prskal Uber, když jsem se v Kyjevě ukliknul a chtěl dát řidiči dýško 0,05 UAH místo 5 UAH. Karta to nevzala.
Burzuj :D
Inak som zvedavy ako toto dopadne... kolko tych leteniek bolo za cent, 50 000? vsak to je skoro 300 letov co preletia zadarmo.
Další fakt je ten, že každej koupil víc letenek než proletí. Obsazenost bude mít do plnýho letadla hodně daleko imho.
Michal napsal(a):Banka?
Slovenská sporiteľňa, letenky boli kupované po 2 miesta, všetky prešli ok. Web flylevel ale rezervácie taktiež nenájde, iba vueling.
Michal napsal(a):Mohl by někdo odsud ještě prověřit svou rezervaci z Vídně, která se mu strhla, jestli ji najde na https://www.flylevel.com ?
Vím, jak prskal Uber, když jsem se v Kyjevě ukliknul a řidiči omylem dal dýško 0,05 UAH místo 5 UAH. Karta to nevzala.
dýško 5 UAH :D